Ga voor de houtlook met keramisch parket

Tegel shop

Wij van Tegelmegashop.be vertellen u graag wat meer over een trend die steeds vaker terug te vinden is in het interieur; keramisch parket. Wat is het nou precies en waarom is het zo populair? U leest het verderop in dit blog.

Keramisch parket, wat is het precies?

Keramisch parket wordt ook wel houtlook tegels genoemd en zijn een perfecte oplossing voor het bekleden van uw wand of vloer, zowel binnen als buiten. Het zijn keramische tegels met een houtlook, oftewel een houtmotief en zijn ook vervaardigd in parket afmetingen, waardoor ze lastig te onderscheiden zijn van een echte houten vloer. Wanneer u kiest voor keramisch parket, dan kiest u een prachtige houtlook, met de voordelen van keramische tegels. Wilt u graag meer weten over keramisch parket? Dan kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. Zij helpen u graag bij al uw vragen en voorzien u van deskundig advies!

De voordelen van keramisch parket.

Naast een prachtige houten uitstraling, biedt keramisch parket nog vele voordelen. Zo is keramisch parket krasvrij en slijtvast, waardoor ze dus lang die prachtige houtlook behouden. Daarbij zijn ze uitermate goed te gebruiken in combinatie met vloerverwarming, zijn ze zuurbestendig en niet heel onbelangrijk; zeer onderhoudsvriendelijk. Reden genoeg om te kiezen voor een prachtige vloer met keramisch parket. Profiteer van onze hoge kwaliteit voor de scherpste prijzen! Tegelmegashop is dan ook niet voor niets dé specialist in topkwaliteit tegels en keramisch parket.

Keramisch parket bij Tegelmegashop.be is greep uit onze ruime collectie tegels. Wij bieden speciaal voor u houtlook vloertegels van 1e keus topkwaliteit tegen een scherpe prijs, in alle kleuren, stijlen, looks en afmetingen! Tegelmegashop.be is gespecialiseerd in keramisch parket en bij ons vindt u altijd de juiste keramische parkettegel voor een scherpe online prijs. Zoekt u en toegankelijke naturel eiken keramisch parket tegel van 20×120, of juist een groot formaat 30×180 keramisch parket? Bij ons vindt u het allemaal, zelfs de kleine afmeting keramisch parket in visgraat, voor een trendy vloer en/of wand!